GDPR

Politica de confidentialitate

Informare privind prelucrarea datelor personale colectate prin acest website.

Identitatea operatorului de date

Datele completate în formularul de abonare newsletter sunt prelucrate de platforma de email marketing mailchimp.

Scopul prelucrarii

Datele colectate sunt prelucrate în scopul oferirii de informatii vis a vis de alimentatie, sport si campanii de marketing.

Temeiul juridic

Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri în vederea încheierii unui contract.

Datele prelucrate

Categoriile de date pe care le prelucram sunt numele, adresa de email.

Modul de prelucrare

Datele sunt accesate de operatorii de receptie si utilizate pentru oferirea de informatii vis a vis de alimentatie, sport si campanii de marketing,.

Confidentialitate

Datele tale nu vor fi utilizate în niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in strainatate.

Drepturile tale

În perioada în care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita în orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricând sa retragi consimtamântul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, în procesul de exercitare a drepturilor mentionate în capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: hello@dianastejereanu.com